Unelmien työpäivä – tekoja työhyvinvoinnin puolesta

Kiitos, kun olit mukana rakentamassa ensimmäistä Unelmien työpäivää 5.10.2017! Kerro miten sujui ja anna palautetta tulevaa varten.  

Suomen suurin työhyvinvointipäivä

Unelmien työpäivä on valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä tapahtumapäivä. Tavoitteena on, että Unelmien työpäivänä Suomi täyttyy hyvinvoinnistaan huolehtivista työyhteisöistä, jotka päivän aikana hyvässä hengessä kehittävät omaa arkeaan niin, että yhä useampi meistä voisi paremmin.

Työhyvinvointia voidaan lisätä pienilläkin teoilla ja juuri nämä teot Unelmien työpäivänä halutaan nostaa esiin. Mitä useampi työyhteisö innostuu ja aktivoituu kehittämään omaa toimintaansa, sitä paremmaksi koko suomalainen työelämä muuttuu. Mikään työhyvinvointia edistävä teko tai idea ei ole liian pieni! Katso vinkkimme tapahtuman järjestäjälle.

Ensimmäinen Unelmien työpäivä järjestettiin 5.10.2017. Mukana oli ilmoittautunut 762 tapahtumaa ja yhteensä lähes 35 000 osallistujaa. Sosiaalisen median kautta tavoitettiin yli miljoona ihmistä. Katso kartalta missä Unelmien työpäivän tapahtumia järjestettiin. 

Ota Unelmien työpäivä osaksi arkea

  • Kerää porukka pohtimaan ja jakamaan erilaisia työntekoon liittyviä unelmia.
  • Ideoikaa yhdessä, miten niitä voisi toteuttaa kansallisena unelmatyöpäivänä.
  • Valmistakaa porukalla vaikkapa herkullista lounasta, ottakaa nokoset tai kirjoittakaa toisillenne kiitos jostain työhön liittyvästä asiasta.

Lue vinkit tapahtuman järjestäjälle. 

Ilmainen Unelmien työpäivän webinaari 5.10. klo 8.50-11.30

Yksi elämä järjestiUnelmien työpäivänä 5.10. 2017 työhyvinvointiwebinaarin, joka oli avoin kaikille päivään osallistuville. Yksi tapa osallistua Unelmien työpäivään oli ilmoittautua mukaan webinaariin ja seurata sitä koko työporukan kanssa yhdessä.

Webinaarissa keskusteltiin stressinhallinnasta, hyvästä unesta, terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja vuorovaikutuksesta työpaikalla.Webinaarin vetäjänä oli Tero Karhu

Lue lisää Unelmien työpäivän -webinaarista

Päivän taustaa 

Pahoinvointi työssä maksaa tänä päivänä yli 40 miljardia euroa vuodessa. Suomessa tehdään ensiluokkaista työtä terveyden edistämiseksi ja hyvinvoinnista huolehditaan vapaa-ajalla, mutta keinot pitäisi saada käyttöön myös työpaikoilla. Unelmien työpäivän ajatuksena on osallistaa ja motivoida ihmiset itse ideoimaan ja ratkomaan työhyvinvoinnin ongelmia, jolloin laajasti toteutetuilla pienillä teoilla voitaisiin saada aikaan merkittäviä vaikutuksia. Työhyvinvoinnin lisääntymisestä hyötyisi koko Suomi, ja siksi se on Yksi elämä -terveystalkoille tärkeä asia.

Unelmien työpäivän koordinointi

Unelmien työpäivä -tapahtuman taustalla on Yksi elämä -terveystalkoiden lisäksi Work Goes Happy ja Elixir.

Unelmien työpäivä on osa Yksi elämän työelämän terveystalkoita, joista löytyy lisätietoa täältä. Aivoliitto, Diabetesliitto ja Sydänliitto ovat käynnistäneet yhteiset terveystalkoot, joissa kannustamme ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestään sekä porukalla tukemaan myös muita. Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Tervetuloa mukaan talkoisiin.

Tilaa myös Yksi elämä -terveystalkoiden uutisikirje.

Yhteydenotot:  Eija Seppänen, viestintäpäällikkö Yksi elämä -terveystalkoot, etunimi.sukunimi@yksielama.fi, 040 508 3645

Alkuun